Adatkezelési nyilatkozat marketing célú adatkezeléshez

Alulírott hozzájárulok ahhoz, hogy a MissionArt Galéria (székhely: 3530 Miskolc, Széchenyi I.u.14. Tel.: +36-1-3028587, email cím: budapest@missionart.hu ) – a Galéria részemre kiállításaival, szolgáltatásaival, eseményeivel kapcsolatos információt juttasson el.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
marketing célú adatkezeléshez

A MissionArt Galéria az Ön által megadott személyes adatokat kifejezett önkéntes hozzájárulása alapján és csak abból a célból kezeli, hogy a MissionArt Galéria kiállításaival, szolgáltatásaival,  eseményeivel kapcsolatban időről időre megkeresse. Megadott személyes adatainak kezelése a jelen tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően és adatkezelési hozzájárulásának visszavonásáig történik. A jelen nyilatkozat szerinti adatkezelési hozzájárulás önkéntes és bármikor korlátozás és indoklás nélkül ingyenesen visszavonható.

A visszavonó nyilatkozatot az alábbiak szerinti bármely módon meg lehet tenni: a MissionArt Galéria weboldalán a kapcsolat/ fül alatt, postai küldeményben: az 1055 Budapest, Falk Miksa u.30. postacímen, elektronikus levél formájában: a budapest@missionart.hu e-mail címen, telefonon: a +36-1-3028587 telefonszámon, személyesen: a MissionArt Galériában, nyitvatartási időben. A fenti elérhetőségek bármelyikén Önnek bármikor joga van tájékoztatást kérni személyes adatai kezeléséről, kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését. A fentiek szerinti nyilatkozat aláírásával Ön tudomásul veszi a jelen tájékoztatóban foglaltakat, és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.